LINTU PRINT

Good morning everybody!
The LINTU PRINT is now out in store!


:-)

6 kommenttia:

 1. i adore it! the yellow works really well :)

  VastaaPoista
 2. milloin saapuvat musavideo-skabat voittajatulokset ohoi! 8)

  VastaaPoista
 3. saako udella, että painatko itse paitasi ja miten sen sitten teet?:) oon itsekin kiinnostunut omien paitojen/kassien painamisesta ja olis kiva saada vinkkejä että miten teet ite ja oliko siihen tarvittavat välineet kalliita yms? ois kiva jos vastaisit!:)

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Ihan itse kotona painan paidat ja kassit :-)
  Pitkän etsiskelyn jälkeen päädyin valitsemaan silkkipainotekniikan, koska se sopii parhaiten ruohonjuuritason pikkumeininkeihin; voi painaa sitä mukaan kunt tilauksia tulee eikä tarvitse pitää turhia varastoja joita saattaa syntyä esim jos tilaa joltain painofirmalta tuhat paitaa.

  Kannattaa googletella tuota silkkipainoa vielä enemmän. Mutta pähkinänkuoressa siis homma toimii niin, että on puukehikko, johon on pingotettu kalvo, johon haluama printti/kuva valotetaan.
  Painaessa seula vaan asetetaan paidan/kassin päälle, väri levitetään kalvolle ja vedostetaan painoraakkelilla. Todellä yksinkertaista ja painovaihtoehdoista mielestäni edullisin ja kestävin.

  Touhun kalleus jää oikeastaan alkuhankintoihin.
  Kun kerran omistaa yhdenkin seulan, sille voi aina valottaa uusia kuvia kun haluaa vaihtaa printtiä. Ja jos vaan on taitoa ja/tai avautuu mahdollisuus valotuksen saloihin perehtymiseen, touhu on käytännössä ilmaista!

  Itse olen hommannut seulani ja valotuspalvelut Helsingistä Seriväriltä:
  http://www.serivari.fi/

  Jos olet Helsingistä, kannattaa ehdottomasti luottaa homma noiden kätösiin. Todella hyvä meininki ja sieltä saa ihan kaiken mitä ikinä painohommissa voi tarvita.

  Hm.

  Tulikohan tähän nyt kaikki...

  Toivottavasti tuli! Jos ilmenee lisää kysymyksiä niin vastailen mielelläni parhaani mukaan!:)

  Jeejee! Toivoo, Lille

  VastaaPoista